Biografia & Diccionari

«Perrocker» nom artístic Jordi-Benet Sala Garcia, Barcelona 13-07-1965

Fa bastants anys, no sé si de lluita i treball o el pas del temps: ¿han estat els responsables que hagi nascut una estrella? Ho dubto molt.

A la vida l’únic que val la pena, i ho dic molt seriosament, és la petita / gran recerca de la felicitat. No cal que lluitis o et barallis per ella. Ella està sempre aquí, esperant que te n’adonis de la seva presència, sense més …, encara que la teva obstinació a trobar-la en tot allò que mai te la donarà segueixi sent encara el teu trist destí.

La tinc, jo la tinc, la tinc agafada i no la deixo, intenta escapar-se i dissoldre, ficar-se en llocs aparentment inaccessibles per a mi, però no em despista ni un instant, no em defrauda ni un moment, la seva magnífica existència, la seva compareixença i seva divina essència.

Actualment en solitari i acompanyat per una guitarra, un baix, un tecladillo i un discman, Perrocker ha acabat consolidant-se com L’Estrella de Ros. Un cantautor de cabaret Rock Show que ofereix als seus fans performances inoblidables i plenes d’energia, visceralitat i sinceritat interpretativa.

Provocador i segur de si mateix, Perrocker es defineix amb frases com «jo sóc únic, jo sóc el més, jo sóc l’univers meu DÉU I LA MEVA VERITAT». No a títol personal sinó a títol universal de cada individu. Aquest és el meu missatge per TU.

JO SÓC …

Un personatge atípic dins de la música, un showman que ha sabut desenvolupar-se dins del directe. Un cantautor excèntric i polivalent. Amb uns directes espectaculars, d’humor, música, teatre, performance eròtic i tragicòmic que acompanyat per una guitarra, un orgue i un discman Flai deleita musicòlegs i profans amb la seva visceralitat i sinceritat brutal interpretativa.

Perrocker

Perrocker

És el líder carismàtic i indiscutible del nostre moviment.
El concepte neix de la fusió màgica de dos oficis, el de perruquer i el de rocker i etimològicament ve de la paraula catalana «perruquer» que evoluciona a perroquer i acaba sent Perrocker, d’aquí perruquer de dia, rocker de nit. No confondre amb «perro- rocker» n’hi amb «perro- cocker».

Perrockia

Perrockia

Constitueix el centre oficial de culte, el temple de l’Perrockianisme. Tots els admiradors /es tenen l’obligació de visitar el local, al menys un cop a la vida. Aquesta paraula neix de la contracció entre perruqueria i parròquia, al·ludint així a una funció gairebé religioses de l’establiment.

A més de la sagristia perrockiana part interior de la Perrockia on es creen les perrockersons.

Perrockianisme

Perrockianisme

És el moviment en si.

Obert a tot concepte filosòfic positivista per a l’ésser humà.

Congrés Perrockià

Congrés Perrockià

Anomenat així als concerts del Perrocker. L’ambient especial que es crea en ells justifica àmpliament el que considerem que estem davant d’alguna cosa més que música, constituint un veritable congrés i punt de trobada entre fans admiradors i perrockians.

P.K.R.

P.K.R

Apòcope de Perrocker.

Perrockina

Perrockina

Guitarra del Perrocker.

Perrockià /ns

Perrockià/ns

Terme que designa als oients i admiradors de Perrocker. El fet d’esdevenir Perrockiano/a no implica la renúncia a la pròpia condició humana sinó que la transcendeix i dignifica aportant un significat superior i més profund.

Perrockbautisme

Perrockbautisme

És el ritual d’iniciació que et converteix en Perrockià  de forma oficial i irrevocable. Constitueix el principal sagrament del nostre moviment i és condició sinequanum per formar part del Perrockianisme.

Perrockerícia

Perrockerícia

És el dogma primogènit central de el moviment filosòfic, cultural, musical, artístic, social, espiritual, místic, esotèric i exotèric que gira al voltant de la figura del Perrocker i estableix vincles de relació entre els seus membres.

Perrockart

Perrockart

Amalgama multidisciplinar o artística que s’exposa o sorgeix de la perrockia.

Predikator

Predikator

Perrocking

Perrocking