Biografia & Diccionari

“Perrocker”  nombre artístico Jordi-Benet Sala Garcia Barcelona 13-07-1965

Jordi-Benet Sala Garcia 40 años en los escenarios y es por este motivo que  recibes esta hoja de promo única y exclusiva per tú.

 

Bios resumen

JO SÓC …

Un personatge atípic dins de la música, un showman que ha sabut desenvolupar-se dins del directe. Un cantautor excèntric i polivalent. Amb uns directes espectaculars, d’humor, música, teatre, performance eròtic i tragicòmic que acompanyat per una guitarra, un orgue i un discman Flai deleita musicòlegs i profans amb la seva visceralitat i sinceritat brutal interpretativa.

Perrocker

Perrocker

És el líder carismàtic i indiscutible del nostre moviment.
El concepte neix de la fusió màgica de dos oficis, el de perruquer i el de rocker i etimològicament ve de la paraula catalana «perruquer» que evoluciona a perroquer i acaba sent Perrocker, d’aquí perruquer de dia, rocker de nit. No confondre amb «perro- rocker» n’hi amb «perro- cocker».

Perrockia

Perrockia

Constitueix el centre oficial de culte, el temple de l’Perrockianisme. Tots els admiradors /es tenen l’obligació de visitar el local, al menys un cop a la vida. Aquesta paraula neix de la contracció entre perruqueria i parròquia, al·ludint així a una funció gairebé religioses de l’establiment.

A més de la sagristia perrockiana part interior de la Perrockia on es creen les perrockersons.

Perrockianisme

Perrockianisme

És el moviment en si.

Obert a tot concepte filosòfic positivista per a l’ésser humà.

Congrés Perrockià

Congrés Perrockià

Anomenat així als concerts del Perrocker. L’ambient especial que es crea en ells justifica àmpliament el que considerem que estem davant d’alguna cosa més que música, constituint un veritable congrés i punt de trobada entre fans admiradors i perrockians.

P.K.R.

P.K.R

Apòcope de Perrocker.

Perrockina

Perrockina

Guitarra del Perrocker.

Perrockià /ns

Perrockià/ns

Terme que designa als oients i admiradors de Perrocker. El fet d’esdevenir Perrockiano/a no implica la renúncia a la pròpia condició humana sinó que la transcendeix i dignifica aportant un significat superior i més profund.

Perrockbautisme

Perrockbautisme

És el ritual d’iniciació que et converteix en Perrockià  de forma oficial i irrevocable. Constitueix el principal sagrament del nostre moviment i és condició sinequanum per formar part del Perrockianisme.

Perrockerícia

Perrockerícia

És el dogma primogènit central de el moviment filosòfic, cultural, musical, artístic, social, espiritual, místic, esotèric i exotèric que gira al voltant de la figura del Perrocker i estableix vincles de relació entre els seus membres.

Perrockart

Perrockart

Amalgama multidisciplinar o artística que s’exposa o sorgeix de la perrockia.

Predikator

Predikator

Perrocking

Perrocking